Timanttisahaukset ja timanttiporaukset Tampereella sekä Pirkanmaan alueella

Miteco on timanttitöiden kokenut ammattilainen. Hoidamme timanttisahaukset ja -poraukset sekä uudisrakennus- että saneerauskohteissa yksityisten kotitalouksien ja yritysten tarpeisiin. Toimialueemme kattaa Tampereen toimipisteeltämme käsin koko Pirkanmaan ja lähikunnat.

Timanttiporaukset lattioihin, seiniin ja kattoihin

Timanttiporaus on tavanomaisin ja erittäin mittatarkka keino toteuttaa tarvittavat läpiviennit erilaisiin tiili- ja betonirakenteisiin. Timanttiporauksella saadaan aikaan siistit reiät ilman tärinää ja runkomelua. Poraus toteutetaan pääsääntöisesti märkänä, jolloin vesi toimii myös erinomaisena pölynsitojana.

Tyypillisiä tekemiämme timanttitöitä:

Tyypillisimpiä timanttiporaustöitä ovat ilmanvaihto-, sähkö-, vesijohto- ja viemäröintiputkien läpivientien tekeminen. Miteco toteuttaa timanttiporaukset lattioihin, seiniin ja kattoihin vahvalla ammattitaidolla ja laadukasta kalustoa hyödyntäen. Työskentelemme sekä uudisrakennus- että saneerauskohteissa ja valitsemme porausmenetelmän kohteen vaatimusten mukaisesti. Erikoisosaamisena toteutamme myös laiteasennuksia varten tehtävät timanttiporaukset jossa vaaditaan korkeaa puhtaus tasoa ja tarkkaa jälkeä. Näistä yhtenä esimerkkinä mainittakoon ilamlämpöpumppuja varten tehtävät poraukset.

Ilmanvaihtotyöt

Sähkötyöt

Vesijohtotyöt

Viemäröintiputkien läpiviennit

Lattioiden timanttiporaukset

Seinien timanttiporaukset

Kattojen timanttiporaukset

Ilmalämpöpumppujen timanttiporaukset

Uudisrakennusten timanttiporaukset

Saneerauskohteiden timanttiporaukset

Laiteasennusten timanttiporaukset

Laadukasta betonin työstöä timanttisahauksella

Aivan kuten timanttiporaus, myös timanttisahaus on tärinätön, vähän runkomelua aiheuttava ja pölytön työstömenetelmä. Timanttisahauksella voidaan toteuttaa erilaiset aukot tiili- ja betonirakenteisiin siististi ja mittatarkasti suorareunaisen tuloksen varmistaen.

Timanttisahausta hyödynnetään sekä uudisrakentamisessa että korjausrakentamisen kohteissa muun muassa ovi ja ikkuna aukkojen tekemiseen. Timanttisahauksella voidaan toteuttaa myös esimerkiksi kaapeli ja putki urat, vanhan lattian osiin sahauksen ja ovi aukon levennyksen. Onnistuupa timanttisahauksen keinoin myös vaikkapa betonisen parvekkeen kaiteiden poistokin.

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai pyydä tarjous

Miteco on luotettava ja ammattitaitoinen kumppani erilaisissa timanttitöitä vaativissa kohteissa. Ajanmukainen ja monipuolinen kalusto osaavien tekijöiden käsissä varmistaa onnistuneen ja suunnitelmien mukaisen lopputuloksen.

Ota meihin yhteyttä ja kerro kuinka voimme palvella. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta myös sähköpostin sekä sivuiltamme löytyvän lomakkeen välityksellä.