Kaiken kokoiset purkutyöt Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella

Purkutyöt ovat Mitecon ydinosaamista. Olemme erikoistuneet kaiken kokoisiin purkutöihin alkaen sisällä ja ulkona tapahtuvista pienpurkutöistä kuten kylpyhuoneen laattojen poistosta aina kokonaisten rakennusten kuten omakotitalojen, hallirakennusten ja kerrostalojen purkamiseen.

Purkutyöt nopeasti ja turvallisesti

Aloita saneeraus urakkasi puhtaalta pöydältä ja anna meidän, alan ammattilaisten hoitaa tarvittavat purkutyöt sekä purkujätteiden asianmukainen kierrätys. Asiakkaitamme ovat sekä yritykset sekä yksityiset kotitaloudet Tampereella ja muualla Pirkanmaan sekä lähikunnissa.

Teemme pienpurut pienempiin kohteisiin ja massiivipurut esimerkiksi kokonaisiin kiinteistöihin. Mitecon ammattilaiset hoitavat homman nopeasti ja turvallisesti.

Tyypillisiä tekemiämme purkutöitä:

Pienpurkuihimme kuuluvat kaikenlaiset käsin ja konein toteutettavissa olevat purkutyöt lattiasta kattoon ulkona ja sisällä. Työskentelemme ketterästi rivi- ja kerrostalohuoneistoissa, omakotitaloissa sekä yritysten toimitiloissa. Oli kyseessä sitten yhden väliseinän purkaminen, kylpyhuoneen laatoituksen piikkaaminen tai kellarin betonilattian poisto. Massiivipurkuihimme kuuluuvat kiinteistöjen kokonais- ja osapurkutyöt. Suoritamme esimerkiksi kerrostalojen parvekelaattojen purun tai omakotitalojen purkamiset. 

Kevytrakenteen purku

Väliseinät, lattiat, katot ja kalusteet

Betonirakenteiden purku

Parvekkeet, parvekekaiteet, lattiat sekä seinät

Metallirakenteiden purku

Teollisuuslinjastojen purku

Linjasaneerauspurku

Rakennusten purku

Omakotitalot, piha-rakennukset, hallit ja kerrostalot

Home - ja kosteusvaurioden purku

Märkätilojen purku

Kylpyhuoneet, kodinhoitohuoneet, vessat ja pesutuvat

Julkisivujen purkutyöt

Julkisivulaatoitusten poisto

Purkupöly haltuun riittävällä suojaamisella

Panostamme jokaisessa purkutyössämme siisteyteen ja mahdollisimman hyvään purkupölyn hallintaan. Ennen varsinaiseen purkutyöhön ryhtymistä suojaamme kohteen riittävästi. Suojaamisella varmistamme, että säilytettävät pinnat eivät pääse vaurioitumaan tai mene likaiseksi purkupölystä.

Tarpeen ja purkutyön luonteen vaatiessa eristämme purkualueen muusta huoneistosta, jotta purkupöly ja muu työssä syntyvä lika eivät pääse kulkeutumaan purkualueen ulkopuolelle.

Purkujätteiden kuljetus ja kierrätys

Ympäristöystävällisyys on yksi yrityksemme toimintaa ohjaavista arvoista, ja siksi huolehdimmekin puolestasi myös purkujätteen asianmukaisen lajittelun ja kierrätyksen toteutumisesta asiaan kuuluvien säännösten mukaisesti.

Kun tilaat purkutyöt Mitecolta, voit olla varma, että kohteesi jää jäljiltämme moitteettoman siistiin kuntoon.

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai pyydä tarjous

Miteco on luotettava ja ammattitaitoinen kumppani erilaisissa purkutöitä vaativissa kohteissa. Ota meihin yhteyttä ja kerro kuinka voimme palvella. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta myös sähköpostin sekä sivuiltamme löytyvän lomakkeen välityksellä.